tisdag, november 14, 2006

Var är FN när man behöver dem?

Ibland får man den där krypande, läskiga känslan av att mitt eget hemland är gravt missuppfattat av omvärlden. De verkar tro att vi tillhör den civilicerade västvärlden.
Som alla regelbundna läsare känner till har jag, och de andra bloggare jag tycker om att läsa, skrivit, gnällt, agiterat och haft små utbrott över enpartistaten Sverige. Självklart blev vi alla ofantligt glada när Alliansen vann valet, och trodde att nu äntligen blir det ett slut på den här jävla indoktrineringen. Men icke. Självklart hördes ett par bitchiga vänsterröster (som reaktion fick jag en hissie-fit här) strax efter att rösträkningen var klar, men sedan har det varit lite lugnare. Senast var väl när (s) blev upprörda över bytet av ordförande i grundlagsutredningen, men det var väl inte helt oväntat. Gäsp.

Men nu kommer ännu en vänsterinitierad (om än ej centralt) antidemokratisk aktion; någon bitter (och sannolikt pandasminkad) rödstrumpa har startat en namninsamling för omval. Och drygt 360 personer har skrivit på.
Varför? Jo, för att de inte gillar alliansens politik!

Var fanns dessa listor efter valet 2002? Ingenstans, såklart. Men så fort vi får en högerregering reagerar vänstern som om något gått fel, som om halva Sverige drabbades av kollektivt hjärnsläpp på valdagen och borde omyndigförklaras.

Jävla idioter. Respektera demokratin eller flytta till Kuba. Ha det skitfett.

Andra bloggar om: , , , , , , ,