torsdag, december 21, 2006

Tomten är socialist!

Nej, jag har varken blivit helt stollig eller idiotliberal. Men jag har iallafall på två håll blivit road av denna tanke idag.

För det första läste jag en hyfsat insiktsfull artikel i Captus Tidning av Tomas Brandberg. Smart, rolig och åtminstonde lite tänkvärd.

För det andra - och för att man ju inte kan vara seriös hela tiden - skickade Tom mig den här länken imorse. Och för er som inte testat Newgrounds tidigare (och missat detta fantastiska internetfenomen), klicka på "Watch this movie", lite till höger. Fortsätt sedan med att surfa runt på flashportalen, sitt uppe till på småtimmarna, och kom för sent till jobbet/skolan imorrn. Men hey, det är ju sista dan innan jul!

Nyckelord: , , , , , ,

3 Comments:

Blogger Raven said...

Jag vet, jag hade med samma citat förra julen här: http://ravens-blog.blogspot.com/2005/12/kristi-fdelse-och-mammondyrkan-s-var.html

;)

18:31  
Blogger Jonas Gifting said...

Tomten är humanist INTE socialist.

Socialisterna har alltför länge överlevt på att kalla sin politik medmänsklig och human när den i själva verket är den huvudsakliga orsaken till att välfärden förfallit och fattigdomen och klassklyftorna ökat i Sverige...

19:22  
Blogger Raven said...

Antimannen: Jag kan inte annat än att hålla med och buga inför igenkännandet av en meningsfrände. Just det inlägget var mest för den humoristiska aspekten.

19:26  

Skicka en kommentar

<< Home