tisdag, januari 30, 2007

95

Senast i fredags satt jag och två vänner på vad som med lite god vilja och en viss promillehalt skulle kunna kallas restaurang, och undrade för snart hundrade gången vad fan den här 95-kampanjen handlar om. Ni vet - överallt på stan, i Metro och vart man än vänder sig finns det plancher, annonser och reklampelare i vansinnigt skrikiga färger med budskapet "95" som enda ledtråd. Vår bästa idé var att det handlade om bensin på något sätt, men förslaget förkastades snart. Sedan gav vi upp.

Det visade sig vara det lite osexiga SJ som bara ville tala om att man kan köpa sista-minuten-biljetter på x2000 för 95 spänn. Pressmeddelande här.

Men vad som verkligen fick mig att sätta i halsen av ett oväntat skrattanfall var den här nyheten - hårdporrföretaget NordicAdult.com har kapat kampanjen rakt av och hävdar att den är deras.

Kul att det finns lite folk med humor där ute!

Nyckelord: , , ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hejsan. Tänkte skicka ett e-mail till dig men fick tillbaka att det inte kunde levereras till adressen du hade under din profil.
Har du någon annan adress man kan nå dig på?
Hör av dig till scryb@hotmail.com är du snäll. =)

09:33  
Anonymous Anonym said...

Hej!

Jag tycker det var kanonkul att någon tog saker i egna händer och kapade en kampanj som tillhör tråkiga SJ... bra jobbat Nordicadult.com

/Kalle

21:13  

Skicka en kommentar

<< Home